Wat ik anders doe dan ik mij had voorgenomen …

Zoals iedere zwangere heb ik tijdens mijn zwangerschap heel veel gelezen. Ik had dan ook echt een idee van hoe ik met mijn baby zou omgaan. Jammer genoeg had ik er geen rekening mee gehouden dat een baby geen pop is, waarmee je zomaar doet wat voor jou het beste uitkomt. Een baby heeft een mening en daar moet je als mama ook maar best naar luisteren! Ik heb dus een paar van mijn voornemens moeten bijstellen.
Wat doe ik nu precies anders dan ik mij voorgenomen had?

Ik geef borstvoeding op vraag. Ik wou eigenlijk graag van bij Yaels geboorte een bepaald ritme invoeren met voeden, slapen en spelen. Maar Yael dacht daar anders over πŸ˜‰ Na 8 weken voel ik dat zich heel langzaam misschien toch ergens een routine vormt, maar we kunnen nog niet spreken van een dagelijks plan.

Ook achterin de auto zitten naast de Maxi Cosi zou ik nooit doen, een baby slaapt toch altijd in de auto? Euh… Nee dus! Als Max trager rijdt dan 50 km per uur dan heeft Yael er geen zin meer in en is het dus heel handig dat ik op de achterbank naast het knorretje zit om haar gerust te stellen.

Ik dacht ook dat ik de hele tijd alles onder controle zou hebben. Haha! Hoe naΓ―ef was ik toen nog! Het is niet dramatisch hoor, ik blijf het grootste deel van de tijd echt wel rustig. Maar als Yael zo nu en dan eens onophoudelijk weent en ik gewoon echt niet weet wat er aan de hand is, dan zet ik me gewoon in de zetel en ween een potje luidkeels met haar mee πŸ™‚

Als laatste had ik ook niet verwacht de Ergobaby zoveel te gebruiken. Zoals je ondertussen waarschijnlijk wel weet, wil Yael overdag helemaal niet meer in het babynestje of in de wipper slapen. De enige optie is ze bij mij dragen en dan ben ik heel dankbaar dat er zoiets als een draagzak bestaat!

Al bij al valt het nog mee vind ik… Vinden jullie het makkelijk om zomaar je voornemens te laten varen?

Veel liefs,

Mommy Cool

Volg jij me al op Facebook, Instagram en Bloglovin’ ?

Een gedachte over “Wat ik anders doe dan ik mij had voorgenomen …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s