Summer Tag

De zomervakantie is begonnen, het weer is zalig (meestal toch) en iedereen vertrekt op reis. Het is zomer!! Juich! Vroeger kwam het wel eens voor dat ik niet echt uitkeek naar de zomer, maar sinds ik Max ken en zeker nu Yael in ons leven is, heb ik er oh zoveel zin in! Er staan ons zoveel leuke dingen te wachten deze zomer, dat ik graag mijn zomerse favorieten met jullie deel.
Deze tag werd bedacht door AnnetteΒ en ik las hem voor het eerst op Merels blog.

Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Ik ben niet zo’n ijsjeseter, maar met een grote softijs op de dijk aan zee lopen vind ik heerlijk! Als ik dan toch voor bolletjesijs ga, dan liefst stracciatella met groooote stukken chocolade erin… Β πŸ˜‰

Welk kledingstuk is ’s zomers onmisbaar?

Wedges! Ze zien er elegant uit, zitten comfortabel, zijn luchtig, passen onder elk kledingstuk en je kan er uren op rondlopen!

Wat is je favoriete zomerse drankje?

Ik vrees dat ik hier niet echt origineel ben, maar een gin-tonic is toch nog altijd mijn favoriet… En dan nog liefst met Poppies-Gin, deze smaakt heel verfijnd, met een vleugje anijs. Lekker met Fever Tree tonic!

Wat is je lievelingsactiviteit ’s zomers?

Terrasjes doen. En dan liefst nog ergens in een coole badstad op de dijk – met een gin-tonic uiteraard.

Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?

Net zoals mijn winterse make-uplook πŸ˜‰ Ik denk dat ik pas bij 35 graden of meer, minder make-up zou gebruiken. Als het echt warm wordt dan neem ik wel een extra matterend poeder mee voor onderweg, voor de rest blijf ik vrij trouw aan mijn eigen make-upstijl.

Wat is je favoriete zomerse liedje?

Burbujas de Amor van Juan Luis Guerra. Dat liedje ademt voor mij zomer uit. Misschien komt het door de taal waarin het gezongen wordt (spaans), of misschien door de zuiderse ritmes. In elk geval ben ik direct in zomeravondstemming bij het horen van deze song.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Is garnaalkroketjes typisch zomers? Ik merk dat ik de zomer nu vooral associeer met de belgische kust en wat is er lekkerder dan garnaalkroketten met frietjes op een terrasje in Oostende?
Voor het geval garnaalkroketjes niet zomers genoeg zou zijn, denk ik dat mijn favoriete zomerse gerecht iets met meloen moet zijn πŸ™‚

Wat is voor jou de ultieme zomer DIY?

Hm, ik en DIY? Ik heb er jammer genoeg het geduld niet voor, ook niet in de zomer…

Wat voor geur draag je zomers?

Voor de zomer vind ik iets fris wel lekker: DKNY Women bijvoorbeeld en mijn nieuwe favoriete parfum: Jo Malone – Wood Sage and Sea Salt past in elk seizoen!

Welke plannen heb je voor de zomer?

Verhuizen! We gaan dit jaar niet op reis, omdat we met verhuizen waarschijnlijk al meer dan genoeg te doen hebben, maar Max kent Gent nog niet, dus zullen we vooral toerist in eigen stad zijn denk ik. Er valt ook zoveel moois te zien daar!
Voor de rest wil ik nog een dagje naar zee, chillen in de tuin van ons nieuwe huis en veel barbecue eten.

Hopelijk blijft het weer de rest van de zomer ook zo mooi!!

Wat zijn jullie plannen?

Veel liefs,

Mommy Cool

Volg jij me al op Facebook, Instagram en Bloglovin’ ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s