Over

Zoooo! En toen was ik 9 weken zwanger!

Ben ik nu speciaal?

Ja toch? Het gebeurt niet elke dag dat er een nieuw schepseltje tot leven gewekt wordt in je eigenste buik…

Maar eigenlijk toch ook wel een beetje niet … Ik bedoel, op de wereld worden per dag gemiddeld zo’n 259200 vrouwen zwanger (écht waar!). Dan ben ik toch geen unicum …

En toch voel ik me bijzonder!

En toch maak ik me ook ook een beetje zorgen.

Ik ben namelijk iemand die graag alles op een rijtje heeft, ik verzorg me graag en heb een make-up stash om “u” tegen te zeggen. Ik ben ook graag mee met mijn tijd.
Betekent het feit dat ik zwanger ben nu ook dat dat allemaal verdwijnt? Dat ik mijn lipsticks en high heels definitief inruil voor pampers en Mustela crème?  

Ik heb er lang over nagedacht en mijn antwoord is “neen”. Ik word gewoon een coole mama, die tonnen aandacht en liefde heeft voor haar baby, maar tegelijkertijd zichzelf (en haar partner!) niet uit het oog verliest.   

Over mezelf: ik ben begin 30 en helemaal klaar voor nieuwe dingen in het leven. Ik ben freelancer en kan dus vaak kiezen wanneer ik werk. Dat maakt het leuk, maar tegelijkertijd ook spannend omdat ik soms het gevoel heb dat ik de hele tijd moet werken en geen vrije tijd mag nemen.

Als ik toch ontspan, dan lees ik graag thrillers en blogs en maak ik me op. Daar komt nu bij dat ik uren kan doorbrengen met het zoeken naar babybedjes, kinderwagens, zwangerschapskleding, babykleding, draagzakken, enz …

Oh ja, ik strijk ook graag!

Welkom op mommycool.be !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s